...en meer

Voor mijn klanten ben ik zelf altijd het vaste, vertrouwde aanspreekpunt. Om ervoor te zorgen dat ik u op zoveel mogelijk gebieden kan ondersteunen en ontzorgen, heb ik daarnaast een stevig netwerk opgebouwd. Zo kan ik u ook accountants, advocaten, notarissen, makelaars, scheidingsexperts, bancaire consultants, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs en interimmanagers aanbevelen. De specialisten binnen mijn netwerk ken ik allemaal persoonlijk.

Verder heb ik ervoor gekozen om een groot gedeelte van de administratie uit te besteden aan Acura Assuradeuren in St. Oedenrode. Zo kunnen mijn klanten altijd rekenen op een vlotte opmaak van polissen, verzorgde offertes, facturen en een goed geregelde schadeafwikkeling. Bijkomend voordeel: via Acura heeft Vermeer Risicobeheer en Verzekeringen toegang tot alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland maar ook tot de perfect afgestemde verzekeringspakketten van Acura zelf. En hier hebben mijn klanten ook weer direct profijt van.

Om ook de grootzakelijke markt optimaal te bedienen, werk ik samen met beursmakelaars zoals Concordia de Keizer en AON. Zij hebben immers de specialisten die complexe en grote verzekeringsrisico’s wereldwijd kunnen onderbrengen en daar kunnen mijn klanten dus ook direct gebruik van maken.

Bent u benieuwd naar waar u allemaal op kunt rekenen bij Vermeer? Ontdek de meerwaarde van mijn aanpak en werkwijze.